لیست اختراعات حسين موسي زاده
اين سيستم شامل يك بالن هوا، سنسور دورسنج، شير برقي و مدار الكترونيكي ميباشد وقتي با فشار دادن پدال گاز توسط اپراتور، موتور شتاب مي گيرد نسبت هوا به سوخت رقيق مي شود و آلايندگي گاز خروجي افزايش مي يابد اين مشكل با اين سيستم بدين ترتيب حل مي شود كه با افزايش شتاب، سنسور دورسنج سيستم، با كوچكترين افزايش دور موتور، پالس افزايش دور را به ميكرو ارسال ميكند و مدار سيستم، دستور باز شدن شير برقي بالن هوا را صادر مي كند با ورود هواي اضافي به مانيفلد ورودي، ضريب پرشدگي سيلندر بيشتر مي شود و درصد آلايندگي گازهاي خروجي كاهش مي يابد. اين حالت تا متغير بودن دور موتور ادامه يافته و با تثبيت دور موتور بطور اتوماتيك قطع ميشود. اين سيستم در موتورهاي پرخوران مجهز به دمنده ها نيز از كارآيي لازم برخوردار است زيرا دور دمنده ها متاثر از دور موتور بوده و در شتاب مثبت افزايش آلايندگي گاز خروجي به قوت خود باقي خواهد ماند. بالون هوا نيز، هواي لازم را پس از پر شدن بالن ترمز از هواي مازاد پمپ باد دريافت ميكند. دقت سيستم با كاليبره كردن گراديان دور توسط اپراتور (از طريق شاسي مربوطه) تنظيم مي شود.
نحوه كار دستگاه به اين ترتيب است كه نمونه ها از قسمت ورودي دستگاه روي تسمه نقاله قرار مي گيرند. دوربين و ديود ليزري در بالاي تسمه نقاله به ترتيب به صورت عمودي و مورب نصب مي گردند؛ سپس نمونه ها با حركت بروي تسمه نقاله توسط ديود ليزري مورد كاوش قرار مي گيرند، در اين هنگام دوربين نيز در چند فريم متوالي از نمونه ها عكس گرفته و تصاوير كه در آن ها بازتاب نور ليزر قرار دارد از طريق كارت تصويرگير به كامپيوتر منتقل شده و در محيط برنامه نويسي MATLAB يا C++ مورد تحليل قرار گرفته و شكل سه بعدي آن ها استخراج مي گردد. در مرحله بعد حجم قطعات مرغ از شكل سه بعدي تخمين زده مي شود كه اين مسئله مي تواند در فرايند بسته بندي قطعات مرغ بسيار مهم باشد و نمونه هايي كه در يك محدوده حجمي قرار دارند در يك بسته قرار گيرد (به طور مثال سينه هاي تقريباً هم حجم) و به اين ترتيب تعداد مشخصي از نيروي كارگري در خطوط قطعه بندي و درجه بندي مرغ قطعه بندي شده حذف مي گردند. پس از اين مرحله از تصاوير رنگي گرفته شده توسط دوربين CCD شاخص هاي شكلي، رنگي و بافتي استخراج گرديده و به عنوان ورودي به روش مبتني بر هوش محاسباتي داده مي شود تا هر قطعه توسط مدل توسعه داده شده درجه بندي گردد. در نهايت مركز كنترل به عملگرها دستور مي دهد تا عمليات درجه بندي را بر اساس نوع قطعات مرغ (ران، سينه، فيله و بال) انجام دهد.
با توجه هزينه زياد و خطرات آن براي نيروي انساني در كنترل،حفاظت و نگهباني و پايش شبانه روزي وضعيت دريا، شايد اين امر هميشه و در هر شرايط آب و هوايي ممكن نبوده و اگر هم ممكن باشد هزينه گزافي خواهد داشت. با استفاده از قايق هاي خودران مي توان اين كار را با هزينه كمتر و با دقت بيشتر انجام داد. اين قايق ربات ضمن استفاده براي تعيين و تشخيص شناورهاي سطحي و زير سطحي موجود در محوطه و ارسال خبر آن به ايستگاه مركزي براي تعيين نقشه كف درياچه ها، كانال ها و بنادر مي تواند با اندك تغييراتي براي ساير اهداف نيز مورد استفاده قرار گيرد. مثلا نگهباني دريايي،تعيين عمق اب حوضچه و اسكله بندر، كنترل،حفاظت ، تعيين كيفيت آب، اندازه گيري برخي پارامترهاي موثر مثل آلودگي آب، دماي آن، جزر و مد، و حتي خبر سونامي در محدوده هايي كه شناورهاي سطحي و زير سطحي تردد مي نمايند، مي توانند جزو مواردي باشند كه بتوان از اين قايق ربات استفاده كرد. و همچنين ارسال ديتاها به مركز كنترل براي پايش وضعيت و امكان استفاده مانيوتورينگ عمق اسكله براي لايروبي و هيدروگرافي اسكله ها و حوضچه ها انجام ميشود تهيه نقشه كف درياها و اقيانوس ها و تعيين ارتفاع آب درياها و رودخانه ها از سال ها پيش مورد توجه ملوانان، دريانوردان و ماهيگيران بوده است
كنترل، حفاظت، نگهداري و پايش شبانه روزي وضعيت دريا هميشه و در هر شرايط آب و هواي ممكن نبوده است و اگر هم باشد هزينه گزافي در پي خواهد داشت و براي نيروي انساني خطر آفرين است. با استفاده از قايق هوشمند مي توان اين كار را با هزينه كمتر و با دقت بيشتري انجام داد. اين قايق ربات در چهار مد كاري قابليت كار دارد كه به ترتيب اولويت عبارتند از: 1) از روي خود قايق توسط اهرمك و يا ساير دكمه هاي كنترلي 2) از لبه بندر و اسكله توسط يك سامانه كنترل دستي در حاليكه با چشم قابل رويت است. 3) از دفتر كار و توسط يك برنامه گرافيكي رايانه (GUI) و 4) به صورت كاملا اتوماتيك و هوشمند بدون نياز به هوش انساني. براي تامين توان اين قايق ربات، با توجه به جنبه هوشمند و اتوماتيك بودن آن از انرژي تجديدپذير خورشيدي (سامانه فتوولتاييك) استفاده شده است. محاسبات انرژي به صورتي بوده است كه براي سه روز ابري ممتد نيز قايق قادر به ذخيره سازي انرژي لازم مي باشد. هدف اصلي اين اختراع ترسيم نقشه هيدروگرافي به صورت برخط در محل دفتر كار مي باشد.
دستگاه كشت هيدروپونيك دوار خورشيدي مجهز به سامانه هوشمند آبياري با هدف حركت به¬سمت اصلاح الگوي كشت طراحي و ساخته¬شد. افزايش نياز به محصولات كشاورزي براي تأمين غذاي بشر، بحران¬ منابع آب و انرژي و نيز كاهش خاك¬هاي حاصلخيز، نياز به اصلاح الگوي كشت و توجه به روش¬هاي توليد بيشتر در مساحت كمتر، آب كمتر و انرژي كمتر را ضروري ساخته¬است. در اين طرح كه امكان كشت گياه در فضاي بسته و در مساحت تخصيصي كم را فراهم مي¬آورد گياهان به¬صورت هيدروپونيك (بدون¬خاك) در سيني¬هاي كشت در محيط يك استوانه دوار رشد مي¬كنند و با دوران و ورود سيني¬ها به مخزن محلول¬غذايي كه در زير استوانه واقع شده¬است آبياري مي¬شوند. بخش آبياري هوشمند، با تشخيص نياز آبي گياه، در مواقع لازم دستور پر¬شدن مخزن زيرين استوانه براي انجام عمل آبياري را صادر مي¬كند. اين فرايند براساس برآوردهاي فازي تبخيروتعرق گياهان با ورودي¬هاي دما، رطوبت¬هوا و وضعيت نورمصنوعي، صورت مي¬گيرد. براي تأمين توان بخش¬هاي مختلف دستگاه از انرژي خورشيدي كه توسط پنل¬هاي فتوولتائيك استحصال مي¬گردد استفاده مي¬شود. مهم¬ترين اجزاء سامانه شامل استوانه¬كشت، سيني¬هاي حاوي محيط¬هاي واسط¬كشت، منبع نورمصنوعي (لامپ LED)، مخازن محلول غذايي، الكتروموتور، حسگرها و عملگرها، و تجهيزات تأمين انرژي خورشيدي (شامل پنل¬هاي فتوولتائيك، شارژكنترلر، اينورتر و باتري) مي¬باشد.
به منظور پايش و كنترل جريان چندفازي درون مسيرهاي بسته، تعيين مشخصه¬هاي آن مانند جريان جرمي مواد، سرعت و توزيع سيال عبوري در لوله امري ضروري است. جريان جرمي مواد چند فازي و ناهمگن يكي از مهمترين مشخصه¬هاي سيال مي¬باشد و اندازه¬گيري برخط آن موجب استفاده بهينه از انرژي و مواد اوليه مي¬¬شود. هدف از ساخت اين سامانه ارائه روشي غير هسته¬اي و غيرنفوذي براي تعيين جريان جرمي سيال چندفازي درون لوله است. در اين سامانه از توموگرافي القاي مغناطيسي استفاده شد بطوريكه با استفاده از حسگرهاي فرستنده و گيرنده تصوير دوبعدي از مقطع لوله را به نمايش گذاشته و ميزان بار عبوري را در هر لحظه و در هر نقطه از مقطع لوله مشخص مي¬كند.
براي تعيين غلظت جرمي (چگالي) و غلظت حجمي سيالات عبوري چند فازي غير همگن در مجاري بسته، روش مرسوم غير نفوذي در دنيا، براي صنايعي چون نفت و گاز، لايروبي يا موادي با شرايط مشابه، بر اساس استفاده از يك منبع راديواكتيو است كه داراي محدوديت¬ها و مشكلات زيادي است. لذا هدف از ساخت اين دستگاه، ارائه سامانه غيرهستهاي و غيرنفوذي براي تعيين غلظت جرمي (چگالي) و غلظت حجمي مواد عبوري در كل مقطع لوله با قطر¬هاي مختلف و غلظت¬هاي مختلف مواد در محيط¬هايي با رسانايي بالا و به صورت آنلاين است. در اين روش مصالحه بين دقت اندازه گيري در مقابل آنلاين بودن اندازه گيري يك چالش جدي و اساسي است كه با استفاده از پردازش Multithread، آماده سازي و پيش پردازش ماتريس هاي حجيم و موثرترين روش هاي پردازشي حل شد.
دستگاه چگالي سنج و جريان سنج جرمي التراسونيك با استفاده از روش تضعيف امواج فراصوت براي تعيين ميزان چگالي سيال و يك حسگر توربيني براي تعيين سرعت و جريان حجمي سيال عبوري، ميزان دقيق چگالي و جريان جرمي سيال حاوي ذرات معلق را اندازه گيري مي كند. در بسياري از صنايع سنجش و اندازه گيري دقيق ميزان چگالي و جريان جرمي سيالات مورد استفاده يك مشكل فني شناخته مي شود. يكي از شاخصه هاي مهم در فرايند¬هاي استخراج نفت خام در صنايع نفت و پتروشيمي، توليد كنسانتره ميوه و آبميوه در صنايع غذايي، استخراج مخلوط گل و لاي در عمليات لايروبي، تصفيه كردن فاضلاب هاي شهري و پالايش فلزات، جريان جرمي سيالات مورد استفاده در اين صنايع است.
موارد یافت شده: 14